Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

15. 02. 2024. 12:54 1

Zvezda pronašla napadača od 300.000 evra u Belgiji

Mladi Jovan Mijatović otputovao je za Sjedinjene Američke Države gde ga očekuje potpis ugovora sa Njujork sitijem, kao njegova zamena stigao je mladi srpski napadač Uroš Sremčević, ali će konkurencija u Zvezdinom špicu najverovatnije biti dodatno pojačana.

Kako pišu mediji u Belgiji, blizu dolaska na "Marakanu" je nigerijski golgeter Viktori Beniangba, koji trenutno brani boje Genka.

Zimski prelazni rok u Srbiji traje do petka, ali bi zbog praznika i vikenda taj rok mogao da bude pomeren do ponedeljka, pa su u Zvezdinoj upravi u trci sa vremenom, kako bi 20-godišnjaka iz Nigerije doveli u svoje redove pre isteka vremena.

Potencijalni transfer Beninangbea koštao bi prvaka Srbije 300.000 evra, što je izuzetno malo za sadašnje fudbalske prilike.

Postoji opcija po kojoj bi Beniangba po potpisu ugovor sa Zvezdom odmah bio prosleđen na pozajmicu, ali bi se o tome pitao trener Vladan Milojević, koji pored Sremčevića i Šerifa Endiajea u sastavu nema trećeg klasičnog špica.

Beninangba je ove sezone igrao za mladi tim Genka i postigao osam golova na 20 utakmica.

Viktori je pre Genka igrao u domovini za Drim Bojse i Bajselu, zatim otišao u Egipat, gde je branio boje Kleopatre i Gaiša, da bi na leto 2022. stigao u Belgiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati