Fudbal

Direktno.rs

13. 02. 2024. 21:27 9

FS Rusije pozvao fudbalske opozicionare na meč sa Srbijom

Rusija i Srbija će 21. marta u Moskvi odigrati prijateljski meč, a Fudbalski savez Rusije je odlučio da na ovu utakmicu pozove i naše bivše fudbalere koji su u ovoj zemlji ostavili veliki trag. Između ostalih, poziv su dobili Nemanja Vidić i Ognjen Koroman, koji su u više navrata isticali da se ne slažu sa politikom državnog vrha, ali ni sa Slavišom Kokezom, Draganom Džajićem, Branislavom Nedimovićem - ljudima koji vedre i oblače srpskim fudbalom.

Da podsetimo, duel sa Rusijom biće prva od četiri provere fudbalera Srbije pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. O toj utakmici u nedelju je pričao potpredsednik FSS Branimir Nedimović, istakao je da će Srbija od ovog meča zaraditi 250.000 evra, ali i da je FS Rusije pozvao Novaka Đokovića i Miloša Bikovića da prisustvuju utakmici. Vidića i Koromana nije spomenuo, kao ni Miloša Krasića, Baneta Ivanovića, Mihajla Pjanovića...

Zato je tu "grešku" odlučio da ispravi Ognjen Koroman, koji se tim povodom oglasio na Fejsbuku.

- Hteo bih da obavestim sportsku javnost i Fudbalski savez Srbije da će, pored Đokovića i Bikovića, koje jako uvažavam, specijalni gosti u Moskvi u martu na utakmici između Rusije i Srbije biti i bivši igrači koji su igrali u Rusiji i ostavili veliki trag! Pre svega mislim da Vidića, Pjanovića, Bratića, Tanasijevića, Ranđelovića, Bataka, Ivanovića, Krasića, Tošića... - napisao je Koroman, pomenuvši i da je i on dobio poziv da bude na ovoj utakmici.

A onda je i nastavio.

- Znam da se mnogima iz Fudbalskog saveza Srbije neće to svideti, jer rade od juče u Savezu i došli su iz sveta poljoprivrede i sitnog uličnog kriminala. Ali da ih podsetim samo da postoje i neke druge vrednosti koje je Fudbalski savez Rusije prepoznao.

Kako je Koroman naveo, 21. marta će prisustvovati utakmici u Moskvi.

- Tako da sam se rado odazvao pozivu i biću tik uz rame Nedimoviću i Šurbatoviću, da im objasnim fudbalska pravila na utakmici, tj. biće to jedno lepo putovanje u nama bratsku Rusiju. Sportski pozdrav i srdačno veliko spasiba Fudbalskom savezu Rusije na pozivu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati