Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mocart sport ]

11. 02. 2024. 21:35 0

Sudija nokautiran na fudbalskoj utakmici (FOTO)

Dešava se retko, toliko retko da bi moralo dobro da se zagrebe u arhivu ne bi li se pronašao slučaj sudija koju su morali da traže izmenu usred meča. A još ređi su primeri da su sudije to činile jer ni same nisu bile sigurne gde se tačno nalaze, a baš se to desilo nesrećnom belgijskom arbitru Eriku Lambrehtsu.

Mladi sudija koji je jesenas debitovao u grupnoj fazi Lige šampiona - u sudaru Mančester sitija i Jang bojsa - imao je, naime, veliki peh u meču Šarlroe i Anderlehta, pošto ga je Torgan Azar, sasvim nehotice, naravno, dobrano uzdrmao kada ga je pogodio loptom u lice.

Lambrehts je odmah pao, nekoliko minuta mu je trebalo da ustane, a kada je konačno to uradio - želeo je da odsudi utakmicu do kraja. Vratio se na teren samo da bi mu vrlo brzo postalo jasno da nije baš u stanju da obavi posao. Štaviše, televizija Eleven, vlasnik prava na direktne prenose utakmica Pro lige, javila je kasnije da je Lambrehts završio na pregledima u bolnici, jer je doživeo kratkotrajno amneziju, odnosno imao je gubitak pamćenja.

Lambrehts je teren napustio uz aplauz publike, a utakmicu je kraju priveo četvrti sudija Loran Vilems, koji je debitovao u Premijer ligi.

Anderleht je na kraju slavio sa 3:1, a sudijska nadoknada trajala je čak 13 minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati