Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

18. 07. 2022. 21:46 0

Zvezda dovodi desnog beka Anderlehta

Crvena zvezda je potvrdila transfer Stefana Mitrovića iz Radničkog, u utorak se očekuje ozvaničenje Aleksandra Pešića, što će predstavljati kraj pojačanjima kada je u pitanju ofanzivni deo tima srpskog šampiona. Međutim, letnji prelazni rok za čelnike crveno-belih nije završen. Čeka se dolazak Nemanje Milunovića i igrača na deficitarnoj poziciji desnog beka, posebno posle odlazaka Kristijana Pićinija i Milana Gajića.

Crveno-beli su prethodnih dana intenzivirali potragu za kvalitetnim rešenjima i čini se suzili izbor. Prema informacijama Mocart sporta prvi pik Crvene zvezde za naslednika Kristijana Pićinija je reprezentativac Paname i član Anderlehta Majkl Muriljo. Nema sumnje da bi taj potencijalni transfer predstavljao bombu, pošto je reč o igraču koji je bio vrlo zapažen u prošloj sezoni. Na 29 mečeva za Anderleht postigao je dva gola i upisao tri asistencije.

Muriljo ima iskustva i sa Svetskog prvenstva, na kom je, između ostalog, vodio bitku protiv Edena Azara. Trenutno prvi Zvezdin pik za poziciju desnog beka stigao je u Brisel u januarskom prelaznom roku 2020. godine iz Njujork Red Bula. Anderleht ga je platio 680.000 evra i vezao ugovorom do 2025. godine. To znači da će Crvena zvezda morati dobro da se otvori i plati milionsko obeštećenje.

Kako se može čuti u zvezdaškim krugovima, Muriljo je postao prvi pik Crvene zvezde posle saznanja da će doskorašnji bek Monpeljea Žunior Sambija pojačati redove Salernitane. Francuz rođen 1996. godine dobio je najviše ocene skauting službe i sportskog sektora Crvene zvezde, ali crveno-beli nisu imali mnogo izgleda posle ulaska Salernitane u trku. Posebno što je klub iz Salerna finansijski vrlo moćan u ovom prelaznom roku.

Stoga su se crveno-beli okrenuli traženju pojačanja u Belgiji. Pregovori sa Anderlehtom i Muriljom su intenzivni i očekuje se da se konkretizuju u narednih nekoliko dana. Možda i do kraja nedelje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati