Fudbal

[ Izvor: Sportski žurnal/Sportske.net ]

04. 02. 2024. 09:11 11

Partizan odbio 10.000.000, očekuje istorijski transfer!

Zimski prelazni rok je za Partizan završen, osim ako se ne pojavi neka ponuda za igrače koji kod trenera Igora Duljaja imaju manju minutažu i nisu u prvom planu.

Prema tome, možda dođe do još nekog odlaska, ali ništa bombastično ne bi trebalo da se dogodi do početka drugog dela sezone, što je potvrdio i generalni direktor Miloš Vazura u razgovoru za "Sportski žurnal".

Ovih dana se najviše pričalo o velikom interesovanju Fenerbahčea za najboljeg strelca Partizana Mateuša Saldanju. Turski klub je bio spreman da za sjajnog Brazilca plati crno-belima osmocifrenu sumu, ali su sve njihove ponude do sada odbijene. Vazura veruje da će Saldanja na leto vredeti mnogo više.

- Ne kajem se što nismo prodali Saldanju. Ne želim da otkrivam zvaničnu ponudu. Otkriću samo da je bila više od 10.000.000 evra. Na kraju jesenjeg dela prvenstva rekli smo da nema prodaje ključnih igrača kakav je Brazilac, tako se ponašamo. Verujem ako Saldanja bude nastavio da igra na istom nivou i na proleće, stići će ista, ako ne i viša ponuda na leto. Svesni smo da Saldanja može da nam donese titulu, zbog toga je odluka bila jednostavna. On na proleće može da postane igrač koji je prodat za najviše novca u istoriji Partizana -poručio je generalni direktor Partizana.

Saldanja je u Partizan došao prošlog leta iz japanskog Džef junajteda, s tim da je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Nefčiju. Crno-beli su za njegov transfer izdvojili 1.3 miliona evra, a već sada mogu mnogostruko više da zarade. Ipak, izgleda da će sačekati leto.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati