Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

27. 01. 2024. 22:51 0

Milan ispustio pobedu u 91. minutu

Gledali smo veoma interesantnu utakmicu. Utakmicu posle koje se može reći da se Milan oprostio od borbe za titulu šampiona Italije. Naime, oni su ove subote odigrali nerešeno protiv Bolonje na San Siru 2:2.

Gosti su došli do prednosti golom Cirkcija u 29. minutu utakmice, bio je na pravom mestu i zatresao je mrežu Manjana.

Pet minuta kasnije šansa za Kjera, a pravi haos je nastao kada je Ferguson oborio protivnika u kaznenom prostoru, sudija Masa je dosudio penal, malo kasnije i crveni karton za Tijaga Motu, ali Olivije Žiru nije uspeo da pogodi pošto je Skorupski bio sjajan. Ipak, pojavio se Ruben Loftus-Čik koji pogađa u 45. minutu utakmice za 1:1 posle asistencije Kalabrije.

Nastavak je doneo novu inicijativu Milana koji je želeo sva tri boda na ovom meču, a u 74. minutu novi penal posle novog faula, ovoga puta ga je napravio Beukema. I ovoga puta bez gola, pošto je Teo Ernandez pogodio stativu!

U 83. minutu Ruben Loftus-Čik novim pogotkom dovodi Milan u prednost, dočekao je centaršut Florencija i pogodio glavom za 2:1. Ni to nije bilo dovoljno.

Penal za Bolonju u 91. minutu utakmice, Kristiansen je pao, a Masa posle VAR konsultacije pokazao na belu tačku. Orsolini je uzeo stvar u svoje ruke i pogodio - 2:2!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati