Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

16. 01. 2024. 16:53 14

SNS mu se odužuje: Mačvan preuzima FK Mačvu

Fudbalski Šabac bliži se danu odluke - brigu o prvoligašu Mačvi, prema nezvaničnim najavama, trebalo bi da preuzme Milan Mačvan!

Nekadašnji košarkaški reprezentativac, poslednjih meseci aktivan i u političkim vodama, budući da je aktivno učestovao u kampanji Srpske napredne stranke, bio je na terenu, ali i gostovao u "Hit tvitu", nalazi se na korak do zvanične funkcije u fudbalskom klubu. Očigledno je ovo način da mu se SNS oduži za učešće u kampanji...

Sa istih, više nego merodavnih adresa, stiže i konkretna najava završnih poslova u promenama unutar klupskog rukovodstva Mačve. Prema istim izvorima, Milan Mačvan bi trebalo da dobije i značajnu funkciju, na nivou većnika, unutar novoformirane šabačke vlasti.

U istom aranžmanu, bivši košarkaš mogao bi da preuzme mesto prvog čoveka klupske uprave fudbalskog kluba. U zvaničnom mandatu, ili kao predsednik privremenog organa, znaće se u narednim danima.

Prethodno bi klupski skupštinski saziv trebalo da ozvaniči odlazak predsednika Dragojla Lazića. Prvi čovek Mačve, posle tri godine, podneo je ostavku i ostavio prostor novim ljudima da preuzmu brigu i odgovornost o crveno-crnima. Buduće odluke i imenovanje novih tela doneće delegati na vanrednoj sednici klupske skupštine.

Prva tačka biće imenovanje novog rukovodstva, na čelu sa Milanom Mačvanom

U istom paketu, značajno mesto u klubu dobili i bivši prvotimci Mačve - Ivan Obrovac, Filip Pejović i Igor Ristivojević. Ko i sa kakvim konkretnim zaduženjima, znaće se najverovatnije do kraja nedelje.

Šapčane očekuje i promena na klupi. Mladi trener Ivan Kurtušić, uprkos odličnim rezultatima u poslednjih 18 meseci, ozvaničio je odlazak iz Mačve. Nije, jednostavno, video sebe u istom sedlu sa ljudima iz budućeformiranog rukovodstva i ne čekajući buduće odluke klupskih glavešina podneo ostavku!

Kao prvi pik za naslednika odlazećeg šefa, kako saznaje Sport klub, nalazi se Nemanja Glušica.

Ozvaničenje ključnih odluka očekuje se u narednim danima. Prvobitno zakazana za ponedeljak, 15. januar, prozivka prvotimaca Mačve biće održana, najverovatnije, do kraja nedelje…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati