Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

10. 01. 2024. 08:49 3

Tadić se ne povlači posle EP: Uvek sam tu za Srbiju

Odbrojavanje do Evropskog prvenstva je počelo. Srbija je saznala ko će joj biti protivnici (Engleska, Danska i Slovenija), tako da može da, makar u mislima do marta, počne pripreme za povratak na ovo veliko takmičenje posle 24 godine.

Istovremeno počela su i nagađanja oko toga kako će reprezentacija izgledati posle šampionata. Nekako redovno se provlači teza da će se kapiten Dušan Tadić oprostiti nakon prvenstva Evrope, iako on to nikada nije izjavio. I - neće.

U razgovoru za Mozzart Sport Dušan Tadić je potvrdio da nema nameru da se nakon Nemačke oprosti od dresa najdražih boja.

- Fizički i psihički se osećam odlično. I dalje sam gladan i željan pobeda i uspeha i sve dok je tako - igraću. Imamo primere Modrića, Ronalda, Mesija i mnogih drugih. Mi igramo za reprezentaciju iz ljubavi i mislim da nam je obaveza da budemo uvek tu za nju, kada god smo joj potrebni. Znači, dok god sam potreban reprezentaciji – tu sam - poručuje Tadić za Mozzart Sport. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati