Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

08. 01. 2024. 15:44 1

Bivši napadač PSŽ u bolnici: Predozirao se

Nekadašnji finalista Mundijala sa Argentinom Ezekijel Laveci primljen je na intenzivnu negu u Buenos Ajresu zbog nekontrolisane upotrebe droge!

Prema izveštajima argentinskih medija, on je primljen jer se predozirao i ubrzo po prijemu je prebačen u rehabilitacioni deo klinike, gde će biti podvrgnut tretmanu odvikavanja.

Nekadašnjem fudbaleru Napolija i Pari Sen Žermena je ovo drugi put da se nalazi u bolnici u rasponu od skoro tri sedmice. Prvi put je prvi put završio u hitnoj službi zbog ubodne rane u predelu abdomena i povrede ramena tokom boravka u svojoj kući u Urugvaju, tokom privatne žurke. Posle toga je otputovao u Argentinu gde je sada u rehabilitacionom centru. Sa njim je njegova devojka Natali Borhes i samo je njoj dozvoljen pristup.

Šef klinike nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje da je u pitanju Ezekijel Laveci, dok sin nekadašanjeg finaliste Mundijala Tomas nije ubedio tamošnju javnost rečima napisanim na društvenim mrežama.

- Prestanite da izmišljate stvari. Moj otac se nije predozirao, niti ima istine u onom što se piše.

Argentinski mediji su neumoljivi prema fudbaleru koji je karijeru završio 2019. godine. Čak se piše i da je prvi odlazak u bolnicu bio posledica prekomerne upotrebe psihoaktivnih supstanci, što i dalje nije zvanično potvrđeno.

Laveci je od odlaska u penziju uglavnom bio ispod radara i živi na relaciji Urugvaj - Argentina. Prema pojedinim informacijama iz Argentine, on je i ranije imao problema sa drogom...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati