Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

08. 01. 2024. 07:00 0

Vlahović je GAZDA Torina - Juve ponovo čeka titulu!

Imao je srpski napadač Dušan Vlahović uspone i padove u dresu Juventusa, ali je ove sezone najbolji igrač "stare dame", složili se sa tim ili ne trener Masimilijano Alegri i brojni fudbalski analitičari na "Čizmi" koji ga često kritikuju.

Juventus je u nedelju uveče preokrenuo u gostima protiv Salernitane i slavio sa 2:1, a Vlahović je posle asistencije postigao i pobedonosni gol za crno-bele u poslednjim minutima utakmice.

Tako je "stara dama" nastavila šampionsku trku sa najvećim rivalom Interom, te posle 19 utakmica u Seriji A zauzima drugo mesto sa samo dva boda manje od tima iz Milana.

Najzaslužniji za snove navijača Juventusa o povratku titule u Torino na koju se čeka od 2020. godine upravo je Dušan Vlahović.

Srbin je statistički najproduktivniji igrač u timu Masimilijana Alegrija, a jedino je to egzaktno u fudbalu.

Vlahović je sa sedam golova i tri asistencije najzaslužniji što Juventus ove sezone legitimno konkuriše za osvajanje "skudeta".

Po kombinovanom broju golova i asistencija u Seriji A jedini blizu Srbina je Federiko Kjeza, koji je na pet golova dodao dve asistencije. Vlahović je najbolji strelac ekipe i drugi asistent, više dodavanja za pogotke "stare dame" ima samo još jedan srpski reprezentativac Filip Kostić - četiri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati