Fudbal

D. Ljutić

22. 12. 2023. 21:15 2

Bahar potrošio najskuplji Zvezdin tim

Oni koji su bili svedoci Baharovog rada u Svetoj zemlji nikada nisu dovodili u pitanje stručnost, ali su napominjali da je trener koji voli da, kolokvijalno rečeno, "otvara teren“. Igra uvek isto, sa podignutim linijama tima i velikom dozom rizika. Tako mu se dogodio PSŽ, kada je na "Parku prinčeva" sa Makabijem imao 13 šuteva i primio sedam golova ili dobio porciju od šest golova protiv Benfike. Okud je takav čovek bio potreban Crvenoj zvezdi?

Stigao je Izraelac Barak Bahar proteklog leta kao veoma zanimljivo rešenje uprave crveno-belih nakon što je uspeo da kvalifikuje Makabi iz Haife u Ligu šampiona sezonu ranije i to baš na račun Zvezde.

I šta se dogodilo sa timom koji je za ovu sezonu na sva zvona najavljivao "evropsko vaskrsnuće"? Stari igrači, koji su nosili igru, bačeni su kod Bahara u drugi plan, a novi još ne shvataju čiji dres nose. Zarađeni milioni evra, kao da su postali preteško breme. To je žalosna sudbina kluba koji je nekada bio na vrhu Evrope.

Ta sudbina pokazuje kuda konačno mora da dovede kombinacija onoga što se narodu servira poslednjih godina: Društvena atmosfera u kojoj vlada laž, a svaki pokušaj da se njoj odupre i ukaže na stvarnost biva odbačen od onih koji od laži profitiraju, a kojima na tome mase kliču.Igor Duljaj se sigurno slatko nasmejao i zadovoljno kada je video kakve izmene je sulude Izraelac napravio u poluvremenu. Takvim potezom je osudio ekipu na poraz. Na početku je dozvolio da mu ekipa više od 20 minuta ne igra fudbal. Naprotiv, da mu rival dominira. Može sada da kudi sreću i propuštene šanse, da priča kako njegov tim nije imao sreće. Istina je malo drugačija.

Njegov tim nema igru. Odavno je potrošio sve kredite. Brzo i lako je potrošio najskuplji tim Crvene zvezde..

Bahar je potpisao u maju trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, uz fiksnu platu od 1,2 miliona evra i mogućnost da kroz bonuse dođe do 1.500.000 po sezoni Imao je najskuplji tim u istoriji Crevene zvezde.

Oni koji su bili svedoci Baharovog rada u Svetoj zemlji nikada nisu dovodili u pitanje stručnost, ali su napominjali da je trener koji voli da, kolokvijalno rečeno, "otvara teren“. Igra uvek isto, sa podignutim linijama tima i velikom dozom rizika. Tako mu se dogodio PSŽ, kada je na "Parku prinčeva" sa Makabijem imao 13 šuteva i primio sedam golova ili dobio porciju od šest golova protiv Benfike.

Okud je takav čovek bio potreban Crvenoj zvezdi?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati