Fudbal

Direktno.rs

10. 12. 2023. 10:21 17

Bogdanović: Zvezdi ni Bog ne može pomoći (VIDEO)

Rade Bogdanović, trenutno najpopularniji fudbalski analitičar u Srbiji, poznat je kao neko ko bez uvijanja priča ono što mu je na umu. Nema kog njega floskula i šablona, pa je tako znao da kaže ono što svi misle o igri reprezentacije Srbije i Draganu Stojkoviću Piksiju, ali i o lošim izdanjima Crvene zvezde.

Bivši fudbaler Željezničara, Verdera, Atletika i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je tokom gostovanja na televiziji Una repicirao Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je prethodno rekao da "ne zna ko je Rade Bogdanović", a onda se dotakao i stanja u Crvenoj zvezdi.

Zvezda je sa mnogo očekivanja ušla u sezonu, doveden je nov trener, dovođena su skupa pojačanja, ali su rezultati u Evropi izostali, pa su se crveno-beli od igranja na inostranoj sceni oprostili kolo pre kraja grupne faze u Ligi šampiona.

- Crvena zvezda je generator poprilično loše atmosfere u Srbiji, to je jedan fudbalski klub koji, ako ćemo pošteno i realno, ono što znamo i vidimo, podobro "siluje" ostatak fudbalske Srbije zarad sebe i svojih rezultata - rekao je bez zadrške Rade Bogdanović na televiziji Una.

A onda je i naglasio kada su problemi ove sezone u Zvezdi počeli.

- Da je nešto kod njih po zlu krenulo, to se videlo još u oktobru mesecu, kada su vladiku Stefana Šarića pozvali, a on uzeo sveštenstvo iz Hrama svetog Save, pa odveo kompletno rukovodstvo Crvene zvezde na Svetu goru i u manastir Hilandar da se Bogu pomole, jer su videli da im propada sezona!

Na kraju, ni ta poseta Hilandaru i Svetoj gori nije urodila plodom, jer je Zvezda prerano ispala iz Evrope, pa joj sada do kraja sezone ostaje borba za titulu i Kup.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati