Fudbal

Direktno.rs

07. 12. 2023. 19:00 3

Koroman: SNS dozvolio Piksiju da bude selektor, predsednik FSS, kafe kuvarica...

Naš proslavljeni fudbalski as Nemanja Vidić uznemirio je duhove u Fudbalskom savezu Srbije rečima da Dragan Stojković Piksi i njegov stručni štab godišnje imaju osam miliona evra. Na to se nadovezao Rade Bogdanović, rečima da Piksi ima mesečnu platu od 120.000 evra, plus milionske premije za odlazak na Euro i Mundijal, a njima dvojici je sam Stojković odgovorio pritom ih nipodaštavajući. Nakon svega toga oglasio se i bivši reprezentativac Ognjen Koroman, koji je istakao da "veruje Vidiću i Bogdanoviću".

Ognjen Koroman, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, u objavi na Fejsbuku je jasno stavio do znanja kako funkcionišu stvari u Fudbalskom savezu Srbije...

- Piksi ima godišnje iz kase Fudbalskog saveza Srbije koliko poželi i to mu je neko omogućio i dozvolio. Jednostavno, čovek se snašao u ovom Vučićevom sistemu, ostvario je neke, da kažem, solidne rezultate i to je legitimno - počeo je Koroman, a onda i nastavio u istom tonu:

- Vučić mu je lično dozvolio da bude selektor i predsednik Saveza i kafe kuvarica i ekonom i glavni oko finansija. To što pričaju Vidić i Bogdanović, to je istina koju znamo svi koji smo bar malo u fudbalu.

Piksi je na reči Nemanje Vidića i Radeta Bogdanovića oko finansija burno reagovao, pa je za kritike od strane bivših fudbalskih asova rekao dolaze od "ljudi koji nemaju dana staža u fudbalu".

- To što se Piksi našao prozvanim - njegov je problem. A uostalom, Piksi jeste legenda, ali zašto potcenjuje Bogdanovića? Pa, Bogdanović je igrao u većim klubovima nego Piksi. Po logičnoj SNS lopovskoj logici, ako uzmeš tolike pare - moraš da se braniš, jer uzeti 16 miliona evra za dve godine u zemlji Srbiji dok se klupski fudbal skoro ugasio - stvarno je sramota. Potpuno sam na strani Vidića i Bogdanovića, kao i skoro cela fudbalska Srbija - ističe bivši reprezentativac Srbije.

Osvrnuo se Koroman i na reči Dragana Stojkovića Piksija da nikada neće biti trener Crvene zvezde.

- A Piksi kaže da nikada neće da bude trener Zvezde. Pa, naravno da neće jer ga Delije ne žele ni blizu stadiona. Da podsetimo Piksija gde je završio novac od Piksija Kovačevića, golmana Stojkovića, Biševca i još mnogih u njegovoj eri poslovanja kao predsednika kluba. To već svi znamo - istakao je Koroman i zaključio u objavi na Fejsbuku:

- Pa, nisu bombu bacali na porodičnu kuću Bogdanovića i Vidića, već na Piksijevu u Nišu dok mu je majka bila u kući. Ne baca se bomba na kuću iz ljubavi, već verovatno što si nešto zabrljao. A, opet ponavljam, svi mi koji smo u fudbalu znamo pozadinu svega i svakog mešetarenja u fudbalu. Znamo mi neki dobro ko je Piksi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati