Fudbal

[ Izvor: sportklub.rs ]

07. 12. 2023. 14:49 0

Veliki problem za Bahara pred derbi

Tačka na fudbalsku godinu u Srbiju biće stavljena večitim derbijem 20. decembra, a na utakmici u Humskoj Crvena zvezda bi mogla da bude ozbiljno oslabljena. Mirka Ivanića muči povreda i pod velikim upitnikom je učešće u sudaru sa Partizanom najpouzdanijeg Baharovog veziste.

Veće su šanse da Ivanić ne bude spreman za večiti derbi, povreda zahteva mirovanje i tetrapije. Nije 100 odsto sigurno da će iskusni vezista izostati iz kombinacije za duel sa Partizanom, ali na Marakani se uveliko priprema taktika i za takvu varijantu.

Ivanić je povređen na utakmici u Bernu, ali je bio u konkurenciji za duel sa Napretkom i nije ulazio sa klupe. Propustio je zatim nekoliko treninga, kao i kup duel sa Radničkim.

Neće ga biti na terenu protiv Mladosti, najverovatnije propušta i duel sa Mančester sitijem u Ligi šampiona.

Do večitog derbija Crvenu zvezdu čekaju tri utakmice, posle mečeva sa Mladošću i Mančester sitijem je gostovanje Spartaku u Subotici.

Partizan će gostovati u Nišu i čekati Kragujevčane, a ukoliko ne bude kiseva na obe strane sudar 20. decembra će odlučiti i jesenjeg prvaka.

Crvena zvezda je stabilizovala rezultate na domaćoj sceni, posle poraza Partizana od TSC-a razlika je tri boda u korist crno-belih. Pred Baharovim timom je imperativ da se zimska pauza dočeka makar sa istim brojem poena kao i najveći rival.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati