Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

05. 12. 2023. 16:26 1

Rusi zovu Lazetića

Postala je Rusija obećana zemlja za srpske fudbalere, sve ih je više u najvećoj državi sveta, a moglo bi da se desi da bude i novih trenerskih lica. Kako tvrdi ruski portal Čempionat, a informaciju donosi pod vinjetom "ekskluzivno", Žarko Lazetić je prvi kandidat za novog trenera Sočija. Čak kažu Rusi da su pregovori dve strane u toku.

Da se nešto kuva na liniji Lazetić - Soči šuškalo se i ranije, ali izgleda da je Rusima sada dogorelo do nokata, pošto su poslednji na tabeli i bacili su sve karte u napad na srpskog trenera.

Lazetić je skrenuo pažnju na sebe osvajanjem drugog mesta prošle sezone u Superligi sa TSC-om i obezbeđenim plasmanom u grupnu fazu nekog evropskog kupa prvi put u istoriji kluba. I nisu se momci iz Bačke Topole obrukali u ovih pet mečeva Lige Evrope, osvojili su bod, koji minut ih je delio prošlog četvrtka da ukoče i Vest Hem (0:1).

Uspeo je Lazetić da napravi tim koji igra i napadački i atraktivno, a od igrača koji se, na papiru, daleko od statusa zvezda čak i za srpske uslove. To se dopalo Rusima, koji žele da resetuju Soči, jer je od tima koji je bio pre neku godinu u samom vrhu tabele, postao prvi kandidat za ispadanje iz lige ove sezone.

Ostalo je da se odigra još jedno kolo u Premijer ligi Rusije, a onda će uslediti duga zimska pauza. I biće to prilika da čelnici Sočija „napadnu“ Lazetića i ubede ga da se preseli u najveću zemlju sveta, tamo gde su radili do nedavno Marko Nikolić, Miodrag Božović, Slaviša Jokanović, a lider na tabeli je i dalje Vladimir Ivić sa Krasnodarom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati