Fudbal

Direktno.rs

04. 12. 2023. 12:01 3

Kako do karata za EURO 2024: Prodaja počinje danas!

Fudbaleri Srbije igraće prvi put od osamostaljenja na Prvenstvu Evrope koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine, odnosno od 2000. kada smo tada kao SR Jugoslavija bili učesnici samita najboljih evropskih selekcija u Belgiji i Holandiji. Interesovanje navijača za mečeve Srbije je veliko, a prodaja ulaznica počinje danas.

Žrebom u Hamburgu odlučeno je da se Orlovi nalaze u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Srbija igra svoje utakmice 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, 20. juna u Minhenu protiv Slovenije i 25. juna u Minhenu protiv Danske.

Interesovanje navijača za mečeve Srbije je veliko, a prodaja ulaznica počinje danas, 4. decembra, u 14 sati i trajaće do 12. decembra u 14!

FSS je na svom sajtu objavio detaljan vodič kako do karata za EURO 2O24:

1. Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA (https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/ ) što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2. Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra u 14 sati i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14.00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

4. Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

5. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

Detaljnije o kupovini ulaznica pogledajte OVDE.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati