Fudbal

[ Izvor: Sportski žurnal ]

30. 11. 2023. 17:32 9

"Zvezda kupovala igrače na časnu reč, uz pomoć CD-a"

Crvena zvezda je u novu sezonu ušla sa visokim očekivanjima. Dovedene novajlije, među kojima su Peter Olajinka, Žan-Filip Kraso, Marko Stamenić, ulivali su nadu navijačima crveno-belih da bi ove sezone mogle da se dogode velike stvari. Ipak, situacija je daleko od očekivane...

Crveno-beli su posle utakmice sa Jang bojsom, u kojoj su poraženi sa 2:0, izgubili šansu za evropsko proleće.

Tim povodom oglasio se nekadašnji trener i predsednik Skupštine kluba iz Ljutice Bogdana Ratomir Dujković. On je u razgovoru za Sportski žurnal govorio i razlozima neuspeha.

- Nejasno je, sve… Ovo, funkcionisanje na nakaradan način. Baharovo neznanje ovdašnjeg mentaliteta, kvaliteta i anomalija lige i, najskaradnije, izostanak komunikacije sa igračima su osnov problema. Kao i, shodno njegovoj želji, preskupe novajlije polovičnog učinka - započeo je Dujković.

Legendarni golman istakao je da Bahar nije sam birao igrače, te da su oni dovođeni "na časnu reč".

- Ne… verovatno su Mrkela i Marin, možda i Terzić. Pitanje je koliko su imali vremena da detaljno provere Endiajea, Đigu i ostale ili kupovali na časnu reč, uz asistenciju CD-a. Da nevolja bude veća: dovedeni su uoči starta takmičenja umesto standardnih s početka priprema kad su beleženi fantastični rezultati, doduše, u kontrolnim utakmicama i marketinškom turniru. Drugačija igra i njihova neprilagođenost kumovali su padu forme, u nevreme - završio je Dujković.

Crvenu zvezdu u nedelju očekuje utakmica 17. kola Superlige Srbije, a protivnik će im biti kruševački Napredak. Meč se igra na stadionu pod Bagdalom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati