Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

25. 11. 2023. 10:59 2

Mesi prevario Antonelu sa novinarkom?!

Velika ljubav između jednog od najboljih fudbalera današnjice Lionela Mesija i njegove supruge Antonele, kako javljaju španski Telecinco, ABC and 20 Minutos je u najvećoj krizi, pošto je, navodno, Argentinac prevario suprugu.

Naime, jedan od najvoljenijih sportskih parova navodno je korak od razlaza. Kako otkriva "Directo do Miolo", nakon 15 godina braka, argentinska superzvezda prevarila je suprugu i majku svoje troje dece s poznatom novinarkom koja prati argentinski nacionalni tim. Reč je o Sofiji Martinis, koja čak ima fotografije i video zapise sa Mesijem na svom Instagramu.

Da podsetimo, Mesi i Antonela važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini, a njegova supruga važi i za jednu od najlepših žena među fudbalerima.

Glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen najboljim igračem na svetu po osmi put. U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, igrač okreće lice dok žena pokušava da ga poljubi.

Osim toga, činjenica da Antonela nije izašla na scenu sa decom da proslavi osvajanje Zlatne lopte njenog supruga takođe je privukla pažnju na internetu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati