Fudbal

Direktno.rs

22. 11. 2023. 19:35 1

Doneta odluka: Savo ostaje selektor BiH

Naš fudbalski stručnjak Savo Milošević ostaje selektor Bosne i Hercegovine i vodiće tu reprezentaciju u martovskom baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, potvrdio je član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH Fuad Čolpa.

Kako je za portal raport.ba izjavio Čolpa, nekadašnji trener Partizana ima važeći ugovor i vodiće ekipu u martu, kad će selekcija BiH pokušati da obezbedi plasman na EURO.

- Sa selektorom Miloševićem je sve bilo dogovoreno u trenutku kad su kvalifikacije već bile izgubljene, a on je već došao na izgubljeno, pa su preostale kvalifikacione utakmice poslužile kao priprema za baraž u martu - rekao je Čolpa.

Jedan od čelnika FS BiH je dodao da nema razloga da se bilo šta menja i remeti posle završetka kvalifikacija.

- Milošević će ostati selektor, dogovor je da uigra i pripremi ekipu za baraž. Nadam se da ćemo tad biti u najboljem mogućem sastavu - zaključio je Čolpa.

BiH je u završnici kvalifikacija dana pretrpela nekoliko teških poraza, na gostovanju Luksemburgu od 4:1 i kod kuće od Portugala od 5:0.

Milošević je, inače, treći selektor BiH u poslednje dve godine, prethodno je kratko ekipu vodio Meho Kodro, a pre njega Faruk Hadžibegić. Bosna i Hercegovina nikad nije igrala na Evropskom prvenstvu, a najveći uspeh ostvarila je 2014. godine, kad je bila učesnik Mondijala u Brazilu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati