Fudbal

Direktno.rs

10. 11. 2023. 15:29 0

Juventus spremio zamenu za Vlahovića

Juventus je rešio da proda Dušana Vlahovića, da li u nadolazećem zimskom ili sledećem letnjem prelaznom roku - zavisiće od ponuda koje bude imao za njega. "Stara dama" je za srpskog napadača spremila zamenu - Alvara Moratu, pišu italijanski mediji.

Bjanko-neri žele da reprezentativac Srbije sada produži ugovor na još godinu dana da bi mogli da traže veći novac za njega, ali pregovori sa njegovim menadžerima ne idu baš glatko kako su očekivali.

Vlahović ima važeći ugovor sa Juventusom do kraja juna 2026. godine, po kome zarađuje sedam miliona evra neto, što je trenutno previše za klub koji se nalazi u svakoj mogućoj vrsti krize, pa i finansijskoj.

Kako stvari stoje, realnije je da se Dušanov transfer desi u letnjem prelaznom roku, a sportski direktor Juventusa Kristijano Đuntoli želi da umesto Vlahovića ponovo dovede Alvara Moratu, piše Kalčomerkato.

Morata ima ugovor sa Atletikom iz Madrida do 30. juna 2024. godine, što znači da bi sledećeg leta u Juventus mogao da dođe kao slobodan igrač bez obeštećenja.

Klub iz Torina će za srpskog napadača tražiti najmanje 80 miliona evra, a ostaje da vidimo koji klub će biti spreman da plati toliko.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati