Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

29. 08. 2023. 19:41 3

Ronaldinjo ponovo u zatvoru?!

Kako pišu brazilski i italijanski mediji, njegov brat i Ronaldinjo optuženi su za prevaru sa kriptovalutama, odnosno sprovođenje piramidalne šeme, kojom je određeni broj ljudi ostao bez novca.

Preko firme naziva 18K Ronaldinjo i njegov brat navodili su ljude da im uplaćuju po 30 dolara u protivrednosti kriptovaluta i garantovali su im zaradu.

Ronaldinjo se već nekoliko puta nije pojavio na sudu u Brazilu, žalio se na loše vremenske uslove. Tužilaštvo traži od njega da plati odštetu od 61.2 miliona dolara prevarenim ulagačima, koje je navukao na ulaganje svojim imidžom.

Nije ovo prvi put da slavni Brazilac ima problema sa zakonom. Pre tri godine sa bratom je proveo neko vreme u zatvoru u Paragvaju jer je pokušao da uđe u zemlju sa lažnim pasošem. Njegov advokat uspeo je da ga izvuče.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati