Fudbal

Direktno.rs

18. 08. 2023. 22:40 0

Bajern spakovao Verderu 4 komada: Prvenac Kejna

Fudbaleri Bajerna ubedljivom pobedom su započeli odbrani titulu u Nemačkoj, pošto su u gostima savladali Verder sa ubedljivih 4:0.

U timu Bajerna budesligaški debi imao je najskuplji igrač u istoriji nemačkog fudbala Hari Kejn. Slavni Englez, plaćen 100 miliona evra (plus još deset u bonusima), upisao je asistenciju i gol!

Već u četvrtom minutu odlično je Kejn proigrao Liroja Sanea, koji je izašao sam ispred golmana Verdera i rutinski poslao loptu u mrežu - 0:1. Tim rezultatom završeno u prvo poluvreme.

Domaći tim je na startu drugih 45 minuta pokušavao da dođe do izjednačenja, pripretio je preko Bitenkurta i Filkruga, ali je to bilo kratkog daha.

Šampion Nemačke je stezao obruč, prvo je Kigsli Koman pogodio stativu, onda je Kejn bio u šansi, da bi konačno engleski golgeter iskoristio dodavanje Alfonsa Dejvisa i u 74. minutu postigao prvenac u Bundesligi.

Odličan početak za dojučerašnjeg kapitena Totenhema - asistencija i gol na prvom meču kao starter u dresu Bajerna (debitovao je nedavno u Superkupu Nemačke kad je ušao u drugom poluvremenu protiv Lajpciga).

Do kraja meča Bavarci su došli do više nego ubedljive pobede. Posle sjajne kombinacije Čupa Motinga i Tomasa Milera novi gol postigao je Liroj Sane - 0:3 (90. minut), da bi konačan rezultat postavio mladi Matis Tel u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Bavarci su očekivano opravdali ulogu favorita i zabeležili rekordnu 15. uzastopnu pobedu nad Verderom na njegovom terenu

U startnoj postavi Verdera bio je srpski reprezentativac Miloš Veljković.

U narednom kolu Bajern dočekuje ekipu Augzburga, dok Verder gostuje Frajburgu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati