Fudbal

Direktno.rs

11. 04. 2024. 22:13 0

Deca Harija Kejna povređena u nesreći u Nemačkoj

Užasne vesti stižu iz Nemačke. Troje dece Harija Kejna povređeno je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak u Bavarskoj, javlja Bild.

Kako piše pomenuti list Luis, Vivijen i Ajvi stari tri, pet i sedam godina doživeli su povrede prilikom sudara kombija u kom su se nalazili sa automobilom.

Kako se navodi, do nesreće je došlo u blizini Šaftlarna u minhenskoj oblasti oko 17.15 časova, dok je drugim vozilom upravljala je 20-godišnja žena, a u vozilu su bili i dete od tri godine, kao i osobe stare 43 i 48 godina. Sa decom Harija Kejna bila je žena stara 24 godine koja je upravljala kombijem.

Navodno je udes izazvao automobil koji je vozila mlađa žena. Na svu sreću povrede nisu teže prirode, iako su vozila poprilično oštećena.

Nesreća se dogodila u momentima kada je Kejn doputovao u London na meč Bajerna i Arsenala, koji je završen bez pobednika 2:2.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati