Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

14. 08. 2023. 07:00 0

Bio fudbalska zvezda, a danas neprepoznatljiv (FOTO)

Nakon dužeg vremena u javnosti je viđen Denis Bergkamp, jedan od najboljih fudbalera 90-ih godina prošlog veka upamćen po neverovatnom golu postignutom na Svetskom prvenstvu 1998. godine. Danas ima 54 godine i izgleda značajno drugačije nego u odnosu na igračke dane, neki su spremni reći i da je neprepoznatljiv.

Godine i vreme su učinile svoje pa je Denis Bergkamp danas za mnoge neprepoznatljiv, a ovog vikenda se nakon duže vremena pojavio u javnosti.

Holanđanin je bio na stadionu gde je posmatrao meč između klubova Bromlija i Barneta, a razlog je njegov sin.Naime, 24-godišnji Mičel je član Bromija koji se takmičiti u petom rangu engleskog fudbala i već sada je jasno da neće biti ni blizu uspešan kao njegov otac. Bergkamp je ljubiteljima fudbala ostao upamćen po sjajnim igrama u Arsenalu te reprezentacije Holandije. Kao član Topdžija je postigao čuveni gol protiv Njukasla kada je okrenuo nekoliko protivnika, te magijom poslao loptu u mrežu.

Pamti se i njegov gol sa Svetskog prvenstva 1998. godine protiv Argentine kada je jednu dubinsku loptu pretvorio u čaroban volej za pobedu Lala.
Njegovu karijeru je obeležio i strah od letenja zbog čega je propustio brojne gostujuće mečeve kako na klupskom tako i reprezentativnom nivou. Igračko ime izgradio je u Ajaksu, a jedan deo karijere je proveo i u milanskom Interu. Bio je član čuvene generacije Arsenala koja je jedina završila sezonu bez poraza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati