Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

23. 10. 2024. 07:07 0

Samo jedan klub je GORI od Zvezde u Ligi šampiona (FOTO)

Iako su doživeli težak poraz od Monaka rezultatom 5:1, te imaju gol-razliku 2:11 i nula bodova, fudbaleri Crvene zvezde kraj 3. kola Lige šampiona ipak neće dočekati na poslednjem mestu, budući da je samo jedan klub gori od njih u elitnom takmičenju!

Razlog za to je pobeda Đirone nad Slovanom iz Bratislave sa 2:0, što znači da je slovački tim trenutno poslednji bez bodova i gol-razlikom 1:11.

Gutijerez je u 43. pogodio za vodeći gol španskog tima, Huanpe je u 73. povisio na 2:0, dok je Stuani u 88. mogao da učini da pobeda bude još ubedljivija. Međutim, promašio je penal.

Bez obzira na to šta će se dogoditi u sredu veče, kada će se igrati ostale utakmice, Zvezda to četvrto kolo definitivno neće dočekati na poslednjem mestu. Ipak, ne bi trebalo zaboraviti da početkom novembra na stadion "Rajko Mitić" stiže Barselona.

Vredi pomenuti i to da je Šturm iz Graca izgubio sa 2:0 od Sportinga kod kuće i da je ostao na nula bodova, dok su Salcburg, Jang bojs i Lajpcig takođe ekipe bez bodova. S tim što će u sredu pokušati da dođu do svojih prvih.

Jang Bojs ima gol-razliku 0:8 i dočekuje Inter, Salcburg je na 0:7 i ugostiće Dinamo iz Zagreba. S druge strane, Lajpcig čeka Liverpul.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Ko će pre da ožedni?

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati