Fudbal

Direktno.rs

04. 08. 2023. 06:00 1

Zašto je Mesi izabrao Ameriku, a ne Arabiju?

Proslavljeni argentinski fudbaler Serhio Kun Aguero objasnio je zašto je Lionel Mesi za nastavak karijere izabrao američku MLS ligu, a ne Saudijsku Arabiju, u koju hitaju brojna velika fudbalska imena.

Bivši fudbaler Independijentea, Atletiko Madrida, Mančester sitija i na kraju Barselone, otkrio je zašto misli da je njegov sunarodnik i slavni reprezentativac Argentine odlučio da nastavi karijeru u Interu iz Majamija.

- Mislim da je Leo između Majamija i Saudijske Arabije izabrao prvu opciju zbog udobnosti. Majami je dobro mesto, ovde ima dosta Latinoamerikanaca. Verovatno je razmišljao i o svojoj porodici, u Saudijskoj Arabiji bi im bilo teže - kazao je za lokalne medije Aguero, koji je ovih dana zajedno sa sinom gost Lea Mesija.

Poznato je da su Aguero i Mesi ne samo veliki prijatelji, već i kumovi.

Mesi je odlično započeo novu epizodu u karijeri. Odigrao je tri utakmice za Inter i postigao pet golova, a njegov novi klub je u sva tri meča pobedio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati