Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

15. 07. 2023. 18:52 1

Rusi nude 8 miliona evra za Erakovića

Pokušao je Krasnodar - nije uspeo. Zenit je pokazivao mesecima interesovanje, ali bi na kraju Strahinju Erakovića mogao da dobije Zvezdin bratski klub, Spartak iz Moskve. Urednik Sport Ekspresa, jednog od najuticajnijih medija u Rusiji, ovog popodneva je preneo informaciju o pregovorima srpskog i ruskog velikana pod vinjetom "ekskluzivno".

Prema njihovim izvorima, Spartak je spreman da Crvenoj zvezdi za standardnog reprezentativca Srbije plati 8.000.000 evra. Odgovor sa Marakane se očekuje u narednih nekoliko dana.

Tokom učestvovanja na Pari kupu u Sankt Peterburgu, rukovodstvo Crvene zvezde iskoristilo je priliku da ponovo otvori priču o potencijalnom transferu Erakovića. Ponovo je interesovanje pokazao Zenit, ali je, u ovom trenutku, Spartak iz Moskve konkretniji.

Jednom od najboljih defanzivaca Crvene zvezde odlazak u Rusiju nije bio na vrhu prioriteta u proteklom periodu. Želeo je da se oproba u nekoj od jačih liga, ali očigledno je da traženo obeštećenje mogu da isplate samo ruski klubovi. Istina, čeka se konkretna reakcija sa Marakane.

Bilo je reči prethodnih dana da će Crvena zvezda vrlo brzo ostati bez jednog od dvojice štopera, Strahinje Erakovića ili Stefana Lekovića. Prodaja Erakovića bi bila jedna od najboljih u novijoj istoriji, ali bi napravila određena pomeranja u timu Baraka Bahara. Pokazao je Eraković da se savršeno uklopio u sistem izraelskog stručnjaka, čak nagovestio da bi mogao da napreduje. Međutim, pitanje je da li bi u slušaju Erakovićevog pristanka, Crvena zvezda odbila unosnu ponudu.

Prodaja Stefana Lekovića Siti Grupi predstavlja bi manji igrački gubitak. Ali Leković se još nije formirao...

U slučaju odlaska Erakovića, Crvena zvezda će sasvim sigurno angažovati jednu od najvećih želja Baraka Bahara, Miloša Degeneka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati