Fudbal

Direktno.rs

21. 06. 2023. 14:27 3

Ado: Dobro pamtim Zvezdine navijače

Novi fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Gane Edmund Ado izjavio je da je srećan što je potpisao ugovor sa beogradskim klubom.

Ado (23) je ove srede predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde, a sa srpskim šampionom potpisao je ugovor na četiri godine. On će nositi crveno-beli dres sa brojem 21.

- Sjajni su utisci, zaista me je lepa atmosfera dočekala na Marakani i srećan sam što sam ovde. Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram pred Zvezdinim navijačima, dobro ih pamtim. Dugo je trajalo interesovanje, i svestan sam očekivanja, tako da ću dati sve od sebe da učinim navijače ponosnima. Prilagodio sam se na život u Srbiji, iako nije bilo lako kada sam došao, promene i sve, ali pomoglo mi je ovih šest meseci da se naviknem na fudbal i uslove. Polako učim i jezik, reči koje znam, možda nisu prikladne za konferenciju, ali popraviću vokabular, biće bolje kada sledeći put budemo razgovarali - rekao je Ado na zvaničnom predstavljanju.

On je podsetio da je imao priliku da igra na Marakani u dresu Šerifa.

- Sećam se atmosfere i navijača, to mi je bilo nestvarno. Pokušaću da u Zvezdi budem još bolji nego u Šerifu i da pomognem ekipi da ostvarimo zacrtane ciljeve. O konkurenciji ne razmišljam, jer ne gledam saigrače na taj način. Svi smo tu zbog zajedničkog uspeha. Kada dobijem šansu na terenu, daću sve od sebe da je iskoristim.

Ado (23) je u Crvenu zvezdu došao iz subotičkog Spartaka. On je u Spartak stigao početkom godine, a imao je ugovor sa klubom iz Subotice do juna 2025.

Ado je od 2018. do 2021. igrao za slovačku Senicu, a potom je do kraja 2022. nastupao za Šerif iz Tiraspolja. Za reprezentaciju Gane odigrao je osam utakmica.

- Želeli smo Ada i ranijih godina, nismo uspeli da ga dovedemo, posle se malo izgubio iz našeg fokusa, ali je odigrao dobru polusezonu u Spartaku. Mlad je igrač, rođen 2000. godine, igra na poziciji centralnog veznog igrača, ima iskustvo iz Lige šampiona i reprezentacije. Verujem da će u Zvezdi imati dobre godine i doprineti uspesima kluba - izjavio je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati