Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

03. 06. 2023. 07:00 0

PSŽ sa novim trenerom u novu sezonu

Epizoda Kristofa Galtijea na klupi Pari Sen Žermena će se završiti subotnjom utakmicom protiv Klermona na Parku prinčeva, tvrdi Lekip. Prema navodima istog izvora, epilog koji se neretko pominjao u prethodnom periodu definitivno će biti realizovan i da je to upravo jedan od razloga zbog kojih je vlasnika kluba šeik Tamim ben Hamad al-Tani u Parizu ovih dana.

Bivšeg trenera Lila i Nice sa Parižanima je prošlog leta potpisao ugovor na dve godine, ali će do rastanka doći na pola puta, posle prve sezone, te će se potraga za njegovim naslednikom, osmim trenerom u eri aktuelnih vlasnika, intenzivirati narednih dana.

Galtije je na klupu PSŽ-a stigao posle rastanka kluba sa Maurisijom Poketinom, a prestonicu Francuske će napustiti sa titulom šampiona Francuske, drugom u trenersoj karijeri pošto je pre dve godine isti tron osvojio i sa Lilom.

Senku na Galtijeov učinak bacila je eliminacija u osmini finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena (0:1, 0:2), a sam strateg je na nedavnoj konferenciji bez dileme odgovorio na pitanje koje mu je najgore sećanje do sada u Parizu.

- Dvostruki poraz protiv Bajerna, to je sigurno. Usledile su utakmice u kojima smo bili veoma, veoma dobri. Najbolje je biti šampion Francuske od prvog do poslednjeg dana, ali ovo neće biti dovoljno u očima čelnika Pari Sen Žermena - kazao je tada Francuz.

Podsetimo, ovog leta Park prinčeva napustiće i Lionel Mesi i Serhio Ramos.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati