Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

01. 06. 2023. 07:17 33

Borjan: Nisam ovo zaslužio od Zvezde

Barak Bahar je povukao prvi potez s mesta trenera Crvene zvezde. I to kakav. Radikalan! Izraelac je precrtao kapitena i prvog golmana Milana Borjana, koji se javio. Zvuči neverovatno, ali Milan Borjan više neće braniti za Crvenu zvezdu, barem ne kao prvi golman. Bahar je svoju odluku lično saopšio njemu telefonom, nakon što je slavni golman sa suprugom i sinom otišao na kraći odmor u Pariz, pred nove reprezentativne obaveze u Kanadi.

Još nije poznato zbog čega se novi trener Zvezde odlučio na ovakav korak, ali je definitivno šokantna odluka s obzirom na sve ono što je Borjan uradio prethodnih šest godina na "Marakani", otkad traje dominacija crveno-belih. Jedno je sigurno, Barak Bahar je očito rešen da iz korena promeni tim, možda svestan da postojeći nema kapacitet za velike izazove kakve traži Liga šampiona, pa sad se postavlja pitanje - ko će to biti novi golman Crvene zvezde, ujedno ko će biti kapiten, ali i ko će sve posle Borjana biti precrtan.

U međuvremenu, Milan Borjan se oglasio za Sportski žurnal.

- Jako sam povređen, nisam to zaslužio. Ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. i moje srce kuca za Crvenu zvezdu, i to mi niko ne može oduzeti - reči su Borjana sa naslovne strane Sportskog žurnala za 1. jun.
Borjan je u Zvezdu došao 2017. godine, otkad traje dominacija na domaćoj sceni, uz učešće u grupnoj fazi evropskih takmičenja svake sezone. Zvezda je za to vreme dva puta igrala Ligu šampiona, četiri puta Ligu Evrope, a uspela je i tri puta da dočeka proleće u Evropi, što je pre ove generacije fudbalera i uprave kluba bilo nezamislivo.

Prethodnih dana i meseci se naglas razmišljalo da bi Milan Borjan trebalo da bude imenovan u Zvezdinu zvezdu, pa i posle ovakve odluke novog trenera ovakav potez kluba nije isključen. Barak Bahar je prisustvovao Zvezdinoj proslavi titule, zajedno sa svojim saradnicima iz Izraela, a sada iz domovine povlači radikalne poteze u susret okupljanju ekipe sredinom juna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati