Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

31. 05. 2023. 15:33 12

Vranješ prostački vređao bivšeg kapitena Partizana (FOTO)

Nekadašnji kapiten Partizana Bojan Ostojić našao se na udaru igrača o kom se prethodnih dana pisalo kao o novom pojačanju crno-belih.

Ognjen Vranješ je tokom karijere bio predmet raznih kontroverzi, što je Ostojiću zasmetalo, pa je rekao da Vranješ ne bi bio dobar izbor kao pojačanje za klub.

Smatra da bi njegovo dovođenje imalo negativan efekat koji bi se prelio na narednu sezonu, kako na tribinama, tako i na terenu.

- Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba - rekao je Ostojić za Nogomaniju i nije dugo čekao odgovor bosansko-hercegovačkog fudbalera.

Vranješ je uzvratio prostačkim uvredama i sve to nakon što su i "grobari" protiv njegovog dovođenja već istakli transparent.

- Kako odjednom sad svi veliki grobari se javljaju, poltroni poput Ostoje koji je došao u klub na pu***u k**** i tako ostao u njemu, e moji bivši igrači, al ste jadni svi do jednog - napisao je Vranješ na Instagramu.

On je na početku karijere jedno vreme igrao za Crvenu zvezdu, a kada je pre devet godina propao transfer u Partizan, rekao je kako "mrzi taj klub iz dna duše", što sada negira.

Navijači Partizana su pre nekoliko dana protiv njega napisali na tribini: "Svi koji Partizan mrze iz dna duše, mogu samo k**** da nam p***. Vranješ ne može"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati