Fudbal

Direktno.rs

27. 05. 2023. 07:00 0

Nevolje u svlačionici Reala: Krosu "pukao film"?!

Vinisijus Žunior je čovek o kom se uveliko priča u svetskim medijima. Razlog su, naravno, scene sa Mestalje, gde su ga navijači Valensije vređali na rasnoj osnovi, a mladi Brazilac je dobio podršku iz celog sveta. Vini nije previše omiljen u Španiji i navodno poprilično nervira i saigrače u Realu.

Vinisijus Žunior se ponovo našao u centru pažnje. Često je u sukobima sa protivničkim igračima i navijačima, a sve je eksplodiralo prethodnog vikenda kada su ga navijači Valensije rasistički vređali sa tribina.

Nakon toga je mladi Brazilac dobio podršku sa svih strana sveta. Podrška dolazi i iz kluba, ali kako tvrdi novinar Pipi Estrada, i među saigračima u klubu ima ljudi kojima je dosta ponašanja mladog Brazilca.

Toni Kros je, prema njegovim rečima, poprilično nezadovoljan činjenicom da je njegov saigrač konstantno vezan za brojne kontroverze i on ne želi da više staje u njegovu zaštitu.

- Svlačionica je poprilično uznemirena zbog Vinisijusa, to svi znaju. Posebno je ljut Toni Kros, koji više nema nameru da se "tuče" zbog Vinisijusa i borbi koje se ne mogu rešiti - govori Estrada i dodaje:

- Toni Kros nije jedini. Nemac je dosad javno uvek branio saigrača i njegove poteze je opravdavao time što je još uvek mlad - govori Estrada.

Nije se tu zaustavio Pipi Estrada. Dao je još jednu poprilično neverovatnu izjavu.

- Igrao sam sa veteranima Real Madrida i rekli su mi da bi ga oni lično prvim avionom poslali u Brazil da je u njihovoj eri iskazivao takvo nepoštovanje prema saigračima, sudijama i navijačima rivala - kaže Estrada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati