Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sport klub ]

23. 05. 2023. 18:20 3

Lalatovićev prvi saradnik napao SNS!

Burno izlaganjeposle remija sa Napretkom imao je Vidak Bratić. Vidak Bratić, prvi pomoćnik Nenada Lalatovića, trenera Mladosti GAT, "bljuvao" je vatru pre same utakmice, ali i posle njega, kada je ozvaničeno ispadanje Novosađana iz lige, dotakao se mnogih tema, a između ostalog je izjavio: "Režimski klubovi ostaju u ligi, privatni ne moraju".

- Nemam šta da zamerim igračima. Nisu izgubili nijednu utakmicu, igrali su pod pritiskom svaki meč. Naravno da je nedostajao gol, ali šta je tu je… Opet me iznenađuju rezultati u plej-autu, pobeđuju svi koji se bore za opstanak, izgleda da je tu nešto namešteno - glasno je poručio Vidak Bratić.

Temperamentni stručnjak, u ponedeljak veče, najavio je i epilog šampionata. I to mimo terena!

- Napraviće se sutra ta tabelica, ostaće verovatno režimski klubovi. Ovi privatni ne moraju. Ni ovi ljudi, iako daju svoj novac, plaćaju redovne poreze, 400 dece trenira i ne plaća… - oštar kao i uvek bio je Vidak Bratić.

Imao je podjedako ubedljiv zaključak, aludirajući na Dejana Slijepčevića, prvog čoveka Mladosti GAT.

- Taj čovek treba da ode iz sporta, jer što bi to radio ovde kad se zna ko će ostati, a ko ne. Žao mi je Mladosti, gazde kluba, korektnog i poštenog čoveka - naglasio je dugogodišnji saradnik Nenada Lalatovića na klupama Mladosti GAT, Crvene zvezde, banjalučkog i čačanskog Borca, Voždovca, mlade reprezentacije Srbije…

Novosadska Mladost GAT ispala je iz superligaškog društva u ponedeljak veče.

Dan kasnije, zbog oduzimanja devet bodova, pred izbacivanjem iz Superlige Srbije našla se Kolubara. Lazarevčani imaju rok od dva dana za žalbu drugostepenoj komisiji u sistemu Fudbalskog saveza Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati