Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

23. 05. 2023. 12:43 0

Alegri: Hoćete li da nas izbodete ili otrujete

Pošto je potvrđeno da mu se zbog skandala vezanog za nezakonito sticanje kapitalne dobiti oduzima 10 bodova, Juventus je izašao na teren u utakmici 36. kola Serije A. Na gostovanju Empoliju izgubio je 4:1 i tako ugrozio šanse za plasman u evropska takmičenja sledeće sezone. Juventusovi navijači žele smenu trenera Masimiljiana Alegrija, ali on ne želi da ode.

- To bi bilo kukavički. Igrači su dali sve od sebe ove sezone. Normalno, bila je čudna situacija da je kazna stigla deset minuta pre utakmice. Trenutno sve što možemo je da zaćutimo i prihvatimo poraz. Pre utakmice smo osvojili 69 bodova i bili drugi na tabeli, neka to bude jasno - rekao je Alegri pa nastavio.

- Ne mogu da zamerim igračima jer nije laka situacija. Ni idućih nekoliko dana neće biti lako jer smo ispali iz Lige Evrope, a onda smo dobili vest o oduzimanju bodova deset minuta pred utakmicu, a tri meseca nam se oduzimaju i vraćaju bodovi. Nije opravdanje, ali ovo je bez sumnje nenormalna sezona za nas i uprkos tome ekipa je osvojila 69 bodova.

Juventusu je prvobitno oduzeto 15 bodova, pa su im vraćeni, pa je sada odlučeno da tim iz Torina izgubi 10 bodova.- Želim da istaknem jednu stvar. Juventus je drugi, to smo zaslužili na terenu. Prihvatamo sve, ali se stvarno nadam da će se ovo jednom zauvek rešiti. Neka samo odluče gde žele Juventus, recite nam i rešite problem. To je nedostatak poštovanja prema ljudima koji rade, igračima i trenerima. Ne govorim im šta da odluče, samo tražim da odluče jednom i zauvek. To je neverovatno. Jednostavno neverovatno.

Sada možemo samo da se nadamo da ćemo sledeću sezonu početi, a da znamo tačno u kojoj smo situaciju. Voleo bih da su nam pre dva meseca rekli koja je kazna i da su nam rekli hoćemo li biti izbodeni ili otrovani jer bismo tada barem nešto znali - zaključio je ogorčeni Alegri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati