Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 05. 2023. 22:46 0

Juventus doživeo brodolom u Empoliju!

Fudbaleri Empolija ostvarili su na domaćem terenu veliku pobedu protiv Juventusa rezultatom 4:1 u okviru 36. kola italijanske Serije A. Košmaran dan za "bjankonere" nakon informacije o oduzimanju 10 bodova okončan je ubedljivim porazom od autsajdera u Empoliju.

Domaćin je u razmaku od samo tri minuta postigao dva gola. Igrao se 18. minut kada je iskusni Frančesko Kaputo sa penala koji je skrivio Milik, da bi nedugo zatim Sebatijano Luperto zatresao mrežu Šćešnog posle kornera.

Juventus je bio u potpunosti nadigran, a novi šok usledio je početkom drugog poluvremena kada je uporni Akpa Akpro oduzeo loptu i asistirao Ćiću Kaputu za novi gol Empolija.Gostima iz Torina nisu pomogli ni reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Filip Kostić koji su odigrali čitav meč, a utešni gol bio je delo Federika Kijeze u 85. minutu. Konačan rezultat postavio je Roberto Pikoli u trećem minutu nadoknade vremena.

Posle današnje odluke, Juventus dva gola pre kraja italijanskog šampionata zauzima sedmu poziciju sa 59 bodova, dok je Empoli 14. sa 42.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati