Fudbal

M. Z.

20. 05. 2023. 22:27 11

Dobili novi stadion da na njemu igraju TREĆU LIGU?!

Mnogo je reči bilo o stadionu koji je dobila Loznica, pričalo se da i klub iz ovog grada puca na visoko, te da planira da superligaške mečeve igra na njemu, ali... Od toga neće biti ništa, budući da Loznica naredne sezone neće igrati ni u drugom rangu srpskog fudbala! Jer, izgubila je od Metalca sa 1:0, pa je otišla u Srpsku ligu Zapad. Dakle, na novom stadionu, kojim se diči vlast, igraće se treća liga!

Loznica je jedan od tri grada koji je dobio novi stadion, ali zanimljivo je da će to postati još jedan stadion na kom će se igrati fudbal trećeg ranga takmičenja. Pošto su i Leskovac (Dubočica) i Zaječar (Timok) trenutno u srpskim ligama, s tim da Timok naginje i ka Zoni.

Malo ko se nadao ovakvom potopu Loznice, koja je u nekoliko navrata i figurirala za plasman u Superligu Srbije, ali to se nikad nije desilo.

Ostala je ekipa u drugom rangu takmičenja, dok je sada ispala i u treći rang.

Pored Loznice, put Srpske lige će još i Zlatibor, Trajal iz Kruševca i Rad. S druge strane, Železničar i IMT su sigurni putnici u Superligu Srbije, dok je Grafičar u plej-ofu. Za preostalo mesto u plej-ofu se bore Jedinstvo sa Uba, Inđija, Radnički iz Sremske Mitrovice i RFK Novi Sad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati