Fudbal

Direktno.rs

09. 05. 2023. 15:37 2

Potpredsednik Javora pljunuo predsednika Kolubare?!

Fudbaleri Javora su u četvrtom kolu plej-auta na svom terenu savladali Kolubaru sa 2:0, međutim sama utakmica je ostala u drugom planu, budući da je došlo do okršaja između potpredsednika ivanjičkog kluba Duška Sekulića i predsednika Kolubare Dragiše Uroševića. Došlo je do fizičkog i verbalčnog obračuna, pa je Sekulić na kraju, kako tvrde izvori Direktno.rs, pljunuo Uroševića.

Do incidenta je došlo tokom utakmice koja je odigrana u nedelju u Ivanjici. Naime, do problema je došlo u loži stadiona Javota, gde je pristup bio dozvoljen samo uz protokol imena gostiju koja predstavljaju oba kluba.

Međutim, tokom samog meča došlo je do stvaranja tenzija između predstavnika dva kluba, koji su očigledno bili nezadovoljni željenim razvojem situacije na terenu, a prema rečima našeg izvora, koji se nalazio u svečanoj loži stadiona u Ivanjici, potpedsednik Javora Duško Sekulić napao je i fizički i verbalno, a onda i pljunuo predsednika Kolubare Dragišu Uroševića.

Celokupnom događaju prisustvovao je i direktor Superlige Srbije Aleksandar Pivić, čija je bila dužnost da taj incident prijavi.

Inače, kako se priča, Pivić je u prijateljsko-rodbinskim odnosima sa Bojanom Stevićem, predsednikom lazarevačke opštine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati