Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

01. 04. 2023. 08:40 0

Vlahović na rasprodaji, nazire se novi klub?!

Mnogo problema u ovom trenutku ima Dušan Vlahović. Srbin je na udaru navijača, dugo nije dao gol, čitave sezone vuče povrede, a otpao je na poslednjem treningu pred kup sa Interom. Juventus je tek drugi put u dekadi stao pre finala, pa sada ostaje da sačuvaju Ligu šampiona (ako im ponovo ne oduzmu bodove) i eventualno pokušaju da osvoje Ligu Evrope.

Šta će biti sa Dušanom? Prema nekim informacijama, Juventus je spustio cenu i probaće da vrati novac uložen u Srbina.

Ali, to je nemoguća misija, pala mu je cena zbog godine u kojoj se očekivalo mnogo više, stigao je povređen na Mundijal i to je i te kako uticalo na igre, ali i na plasman Srbije.

Sada se postavlja pitanje da li Juventus ima strpljenja?

Izgleda da ne, neki porede situaciju sa Anrijem koji je kraće trajao u dresu bjanko-nera nego Vlahović. Danas vodeći italijanski sportski dnevnici tvrde da bi cena mogla da bude 60 miliona evra plus bonusi, da naš napadač gleda ka Primeri, gde navodno Atletiko želi da ga dovede.

Ovo nije nova želja Simeonea, on traži napadača umesto Morate. Napadač bi bio plaćen novcem od Žoaoa Feliksa, mada ni otkup Portugalca od Čelsija nije siguran. Pomenimo da se za Vlahovića raspitivao Junajted, ali i oni moraju da se reše par igrača, Srbin nije prva opcija, iako je Veghorst samo na pozajmici, a Marsijalovo vreme je isteklo.

Junajted pokušava da uzme Kejna, kao i alternativu mladog Irca Fergusona. Ovog 18-godišnjaka će gotovo je sigurno prodati, a već su navodno dogovorili dolazak iskusnog Žoaoa Pedra iz Votforda. Ako Ferguson stigne na "Old Traford", sigurno da "đavoli" neće slati ponudu za Vlahovića, pa u ovom trenutku Španija ostaje realnija opcija.

Juventus za vikend igra u Bolonji u nedelju uveče, Vlahović će biti na klupi...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati