Fudbal

Direktno.rs

26. 04. 2023. 16:54 0

KAKVA ČAST Modrić dobio teren na "Maksimiru" (FOTO)

Fudbalski klub Dinamo u sredu je svečano otvorio pomoćni teren broj 4 u okviru kompleksa u "Maksimiru", a on nosi ime po Luki Modriću.

Modrić je profesionalnu karijeru započeo baš u redovima zagrebačkog kluba, u kojem je zabeležio 73 nastupa i postigao 22 gola, uz 21 asistenciju. Želja navijača koji imaju aplikaciju Socios bila je da pomoćni teren dobije njegovo ime, a ona je u sredu i ispunjena, baš na 112. rođendan kluba.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što će jedan od terena na kojem sam proveo mnogo vremena trenirajući u Dinamu nositi moje ime. Pre svega, hteo bih da se zahvalim Dinamu i svim navijačima koji su glasali za mene i iskazali mi ovu veliku počast - rekao je Modrić u videu koji je podelio Dinamo i dodao:

- Dinamo je bio jako važan za razvoj moje karijere, u Dinamu sam sazreo kao igrač i sve vrime provedeno u Dinamu mi je jako pomoglo da se nosim sa svim izazovima koji su me čekali u daljoj karijeri.

Hrvatski fudbaler je iz Dinama 2008. godine prešao u Totenhem, a od 2012. godine brani boje Reala, sa kojim je postigao najveće uspehe - pet titula u Ligi šampiona, uz tri u La Ligi, između ostalog.

Modrić je takođe poslao poruku mladim igračima koji će trenirati na njegovom terenu.

- Uživajte u svakom treningu, dajte maksimum i svaki trening iskoristite kako biste se poboljšavali i kako biste nešto novo naučili. Verujte u sebe, radite naporno jer najbolje stvari nikad ne dolaze lagano. Ponavljam, stvarno sam srećan i ponosan zbog ovog priznanja i jako mi je žao što ne mogu da budem sa vama tamo, ali se isto tako nadam da se vidimo uskoro na tom mom terenu. Šaljem vam velike pozdrave iz Madrida - poručio je Luka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati