Fudbal

Direktno.rs

20. 04. 2023. 20:54 18

Matijaševićevo obezbeđenje napalo trenera i igrače Partizana?!

Burna utakmica između Čukaričkog i Partizana je konačno, posle devet dana, završena - pobedom "brđana" od 1:0. Međutim, bez bure i nemilih scena nije moglo. Naime, nakon završetka meča došlo je do sukoba kod tunela stadiona, a kako saznaje Direktno.rs, tom prilikom je obezbeđenje Vladimira Matijaševića, sportskog direktora Čukaričkog, napalo trenera crno-belih Igora Duljaja, ali i igrače Slobodana Uroševića i Igora Vujačiča.

Ne može bez problema u Superligi i srpskom fudbalu. Taman kada smo mislili da smo sve videli pre devet dana, kada je došlo do prekida, obračuna navijača Partizana sa pollicijom i gađanja sudije stolicom, novi problemi su viđeni ovog četvrtka.

Ovoga puta incidente nije pravila publika, jer je nije ni bilo na Banovom brdu, već je došlo do varnica na samom terenu, a onda i u tunelu stadiona Čukaričkog.

Na terenu su se najpre sukobili Marko Docić i Ljubomir Fejsa, da bi se još veća guižva stvorila kod tunela. Tada je, kako saznaje Direktno.rs, obezbeđenje sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića napalo Igora Duljaja, trenera crno-belih, kao i prvotimce Slobodana Uroševića i Igora Vujačića.

A o svemu tome na konferenciji za medije nije želeo da govori Igor Duljaj, koji je želeo da se fokusira samo na utakmicu.

- Hajde da pričamo o fudbalu, ako nije problem, molim vas. Nije za priču u ovom trenutku. Nemojte da se ljutite, molim vas - počeo je odmah Duljaj o incidentu sa kraja utakmice.

Sve u svemu, očigledno ne može bez incidenata u srpskom fudbalu...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati