Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

04. 04. 2023. 15:56 0

Bunio se zbog transfera pa izbačen iz prvog tima

Osijek je pre nekoliko dana odbio milionsku ponudu za Jevgena Čeberka iz MLS. Igrač je insistirao na odlasku, a sada je došlo do toga da bude odstranjen iz prvog tima.

Tim povodom se oglasio klub sa Gradskog vrta.

- Jevgen Čeberko novčano je kažnjen u skladu sa klupskom pravilnikom i do daljeg će trenirati odvojeno od ekipe nakon što je treneru Borimiru Perkoviću rekao da nije spreman da igra utakmicu protiv Rijeke, te da ne želi da ide na put sa ekipom. Ovakva reakcija dogodila se nakon što je prošle nedelje stigla službena ponuda jednog stranog kluba za njegov transfer. Ista je odbijena budući da se Klub nalazi u delikatnom trenutku sezone, traži rezultatsku stabilizaciju i zadržavanje trećeg mesta, odnosno da je deficitaran na poziciji centralnog defanzivca.
Budući da je igrač insistirao na odlasku predloženo mu je da se transfer realizuje nakon završetka prvenstva, na što on nije pristao. NK Osijek je prema igraču uvek imao korektan odnos u ispunjavanju obaveza, nema nikakvih finansijskih dugovanja prema istom, pokazan je veliki senzibilitet u situaciji kada je njegova zemlja zahvaćena ratnim vihorom, a u znak podrške iz istog je razloga bio kapitan ekipe na utakmici protiv Varaždina.Jedino što smo tražili zauzvrat bio je profesionalni odnos koga, očito, uoči jedne od najvažnijih utakmica sezone nismo dobili. Koliko god bili u rezultatski zahtevnom trenutku neće se tolerisati bilo kakva vrsta ucena, poigravanje sa ugledom Kluba ili stavljanje vlastitog interesa ispred interesa NK Osijek - saopštio je klub.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati