Fudbal

Direktno.rs

02. 04. 2023. 07:00 0

Real će ponovo IZDATI Raula?!

Čuveni Raul Gonzalez (45) ponovo će napustiti Real Madrid potpuno razočaran. Legenda "kraljeva" neće dobiti šansu da sa klupe vodi prvi tim jer je predsednik kluba Florentino Perez za novog trenera odabrao argentinskog stručnjaka Maurisija Poketina, pišu španski mediji.

Raul Gonzalez odlazi iz Real Madrida na kraju ove sezone. Čuveni fudbaler, a danas trener mladog tima velikana iz Madrida, ostaje bez ugovora na kraju sezone. Raul radi odličan posao u mladom timu Reala. Ogroman broj ljudi u rukovodstvu tima želeo je da ga vidi i na klupi prvog tima, ali predsednik Florentino Perez ima drugačije planove.

Prvi čovek giganta iz Madrida na klupi želi argentinskog stručnjaka Maurisija Poketina, koji je već odavno Perezova želja i gotovo je izvesno da će on naslediti Karla Anćelotija na kraju ove sezone. Treba svakako napomenuti da italijanski strateg ima još godinu dana ugovora sa Realom, međutim sve je jasnije da "Don Karlo" naredne sezone neće voditi kraljevski klub.

Imenovanje Poketina nakon toga će biti samo pitanje vremena. Perez je tako odlučio, iako je u rukovodstvu dosta onih koji su za Raula. Raulu je jasno da u eri Pereza verovatno neće dobiti šansu da vodi prvi tim. Izvesno je da će 45-godišnji stručnjak ponovo napustiti klub, baš kao što je to učinio i 2010. kao fudbaler.

Tada je Real Madrid, po mišljenju mnogih, Raula oterao kao da se ne radi o klupskoj legendi, pa se okrenuo kreiranju tima uz Kristijana Ronalda.

To se "kraljevima" i isplatilo jer su u narednim godinama osvojili apsolutno sve što su mogli. Ipak, ostala je gorčina zbog odnosa prema Raulu koji je godinama nosio tim na svojim leđima. 

Raul Gonzalez je kao fudbaler za Real nastupao od 1994. do 2010. Postao je ikona kluba i na 741 meču je postigao 323 gola. Posle odlaska nosio je dres Šalkea, katarskog Al Sada, kao i Njujork Kosmosa, gde je 2015. završio karijeru.

Trenersku moraće da gradi na nekom drugom mestu, a za njega postoji ogromno interesovanje od ekipa iz Bundeslige i Premijer lige.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati