Fudbal

Direktno.rs

31. 03. 2023. 18:40 4

Partizan dobio UEFA licencu

Jedina briga manje u Humskoj. Partizan će i od leta opet igrati u Evropi. Razumljivo, ukoliko se kroz prvenstvo za tu privilegiju izbori. Crno-beli su poslednjeg dana rešili pitanje UEFA licence, utanačili sve papire pred monitiring iz Niona i stekli uslove da u narednom izdanju igraju međunarodne utakmice.

Prethodnih dana vladala je neizvesnost hoće li čelnici kluba sanirati sve obaveze, naročito prema bivšim igračima, kojima se podosta duguje. Neki su pristali na reprogram dugova, neki su isplaćeni, a novac je, kao što se i očekivalo, pronađen na najvišim instancama državne vlasti.

To je otkrio predsednik kluba, Milodrad Vučelić, u izlaganju pred delegatima Skupštine.

- Hoću da vas obradujem, danas su uslovi za sticanje licence za igranje Partizana u Evropi ispunjeni. Hoću ponovo, iz sveg srca za to da zahvalim predsedniku, Aleksandru Vučiću i državi Srbiji, koja je svestrano i presudno pomogla - pomenuo je Vučelić.

I shvatio da će zbog toga biti izložen dodatnim pritiscima navijača.

- Mogu posle ovoga da viču i jedno i drugo. Znam da će biti vređanja, da ne pominjem sad koja, znam da će se čuti i "Uprava, napolje". Samo, ne osećam se krivim. Učinio sam sve po meri svojih maksimalnih mogućnosti. One jesu ogrančene, ali su po mojoj meri - dodao je predsednik Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati