Fudbal

Direktno.rs

28. 03. 2023. 15:37 3

Zvezda, Dinamo i Hajduk jure štopera od 6 miliona

Fudbalski klubovi Dinamo Zagreb, Crvena zvezda i Hajduk iz Splita zainteresovani su za švajcarskog štopera Bećira Omeragića (21).

Tri kluba prate situaciju oko Omeragića kojem ističe ugovor na leto, te će biti slobodan u izboru nove sredine, piše "Index.hr".

Zdravko Mamić ga je nedavno predložio Dinamu koji je za otkup bio spreman da izdvoji 700.000 evra, uz 10 odsto od naredne prodaje, ali uprava zagrebačkog kluba se nije složila s tim i transfer je stopiran. No, sada su oči s "Maksimira" ponovo uprte u Omeragića.

- Predlagao sam da kupe Omeragića i Barišića. Jedan je u tom trenutku vredeo 8.500.000, drugi 1.500.000. Jedan bi došao kao slobodan igrač, paket sa platom bio bi oko 2.000.000. Dobro bi bilo da je Omeragić došao, a Cirihu bi iz tog novca sve platili otac i agenti - rekao je Mamić o Omeragiću, kojeg Transfermarkt trenutno procenjuje na 6.000.000 evra.

Crvena zvezda će na leto, gotovo je izvesno, ostati bez Strahinje Erakovića koji je spreman za iskorak u karijeri. Pitanje je šta će se dogoditi sa Aleksandrom Dragovićem i da li će on ovog puta otići. Stoga, jasno je da će se srpski šampion "ponoviti" u poslednjoj liniji tima pred Ligu šampiona.

Omeragić je ove sezone odigrao 14 mečeva za Cirih u šampionatu Švajcarske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati