Fudbal

M. Z.

24. 03. 2023. 23:20 1

Rade Bogdanović: Nemamo bekove, biće zebnje...

Fudbaleri Srbije su pobedom započeli kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pošto su na stadionu "Rajko Mitić" savladali Litvaniju sa 2:0. Pobeda je ono što će se pamtiti, budući da igra nije bila na vrhunskom nivou, na šta je skrenuo pažnju i Rade Bogdanović, bivši reprezentativac i nekadašnji as Željezničara, Verdera i madridskog Atletika.

Opšti je utisak da su "orlovi" dali rivalu previše šansi, Litvanci su u četiri, pet navrata ozbiljno zapretili, ali srećom po naše fudbalere nisu našli put do mreže.

Rade Bogdanović je gostujući na RTS-u ogolio je sve probleme Srbije...

- Jesmo pobedili, ali rival je bio nedorastao, a ponovo nam je ogolio sve mane sa ovom formacijom koju igramo. Igramo u istom sistemu kao u prošlim kvalifikacijama. Stvorili su nam šanse baš tamo gde smo najtanji, po bočnim pozicijama. Mislim da ćemo igrati sa nekom zebnjom ove kvalfikacije, ako se nastavi ovako - rekao je Bogdanović, pa dodao:

- Nemamo bekove, naši klubovi ih uvoze iz inostranstva, a bez bekova nema modernog fudbala. Pa šta ćemo raditi kada odemo na EP, a mislim da hoćemo, i kada nam dođu one ale. Nećemo se dobro provesti.

Potom se Bogdanović dotakao srpskih napadača i ponovio ono što je govorio i pre godinu dana...

- Ja isto mislim kao i ranije. Mitrović i Vlahović ne mogu da igraju zajedno. Isti su tip igrača i smetaju jedan drugom u kretnji. Mogu protiv Litvanije, ali protiv jačih ekipa teško. A nas već u ponedeljak čeka teška i vruća utakmica u Podgorici. Eto jednog besplatnog saveta, mada selektor ima svoje pomoćnike, nije moje da savetujem - završio je Bogdanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati