Fudbal

[ Izvor: Novosti ]

22. 03. 2023. 22:47 16

Golman Novog Pazara: Vređali su me jer sam Srbin!

Filip Kljajić golman i kapiten Novog Pazara prošao je kroz pravu torturu. Nekadašnjeg golmana Partizana brutalno su izvređali navijači kluba za koji nastupa, najpre posle utakmice sa Kolubarom u subotu, a zatim i par dana kasnije, kada se pokušaj pomirenja sa njima završio mnogo gore.

- Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili - rekao je Kljajić za "Novosti".

Nakon poraza od Kolubare i tri slobodna dana Kljajić se vratio u Novi Pazar gde je generalni sekretar kluba Fikret Međedović juče organizovao sastanak sa navijačima u jednom kafiću, kako bi se pomirili.- Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči.

O narednim potezima još nije odlučio.- Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub - nema dilemu Filip Kljajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati