Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

21. 03. 2023. 13:35 5

"Ostvariću san: Majko, Srbija zove!"

Lazar Samardžić, ofanzivni vezista Udinezea, u ponedeljak se prvi put našao na spisku Dragan Stojkovića. Tom prilikom je objasnio zašto je odabrao da igra za reprezentaciju Srbije, a ne Nemačke.

Novi „orao“ je odmah objavio na Instagramu sliku na kojoj drži dres Dušana Tadića iz reprezentacije, ali i verovatno svoju fotografiju iz detinjstva u dresu Srbije. Objava je bila na nemačkom, a na srpskom su bile tri za mnoge ključne reči.

- Majko, Srbija zove - bile su reči kojima je Samardžić završio objavu.

Evo kako je objasnio odluku da sada obuče dres „orlova“ iako je u mlađim kategorijama igrao za Nemačku.- Poslednjih nedelja sam se bavio izuzetno bitnim pitanjem za moju sportsku budućnost. Posle nebrojenih razgovora sa porodicom, prijateljima i posebno selektorom Draganom Stojkovićem, ja sam odlučio da igram za reprezentaciju Srbije i time i za rodnu zemlju mojih roditelja. Ovo je ispunilo mene i moju porodicu ogromnim ponosom, ali je ujedno i nagrada za moja dostignuća.

Moj cilj je i ostaje Evropsko prvenstvo 2024. godine. Pokazali su mi jasnu perspektivu i osećaj da mogu da direktno imam bitnu ulogu. Spreman sam da dam sve i ne mogu da dočekam da izađem na teren da igram za ovaj tim prvi put.Uvek je bila čast bili deo juniora Nemačke i hvala im za vreme koje sam proveo u različitim generacijama. Veliku zahvalnost dugujem pre svega Antoniju di Salvu na poverenju – nastaviću da držim fige momcima!

Sada je vreme da ostvarim veliki san: Majko, Srbija zove - napisao je Samardžić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati