Fudbal

Direktno.rs

21. 03. 2023. 06:03 1

Isključen jer je MOKRIO pored terena?!

Kristijan Bunino (26), koji nastupa za italijanskog trećeligaša Leko, dobio je crveni karton u utakmici 33. kola u kojoj je njegova ekipa odigrala 0:0 sa Pjaćencom. Naime, trener ove ekipe Lućano Foski u 73. minutu odlučio je da ubaci Bunina u igru, koji je pre toga mokrio pokraj terena, što je pomoćni sudija primetio i javio glavnom, koji je pokazao crveni karton.

Saigračima na terenu nije bilo jasno šta se dogodilo, a Bunino je ovaj potez neuspešno pokušao da prikrije. Trener je nakon utakmice prokomentarisao bizarnu situaciju.

- Pravila su takva i moraju se primenjivati. Međutim, nadao sam se da će sudije logično da razmisle jer on nikog nije uvredio, niko to nije video. Nadao sam se da će dobiti žuti karton, ali sudija nije pogrešio. Bunino? Čini mi se da nije ni znao šta će se dogoditi - rekao je Foski.

Bunino je ove sezone postigao dva gola na 32 meča u trećem rangu italijanskog fudbala. U dosadašnjoj karijeri je igrao za niz tamošnjih niželigaša, ali i za klubove poput Sijene, Livorna i Peskare. U sezoni 2018/19. nastupao je za ekipu Juventusa do 23 godine.

Inače, Leko je klub koji igra u grupi A treće italijanske lige, a nalazi se na četvrtom mestu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati