Fudbal

Direktno.rs

20. 03. 2023. 06:00 12

"Kaznite ga 10 mečeva": Mitar na udaru novinara

Izgledalo je početkom drugog poluvremena da će to biti savršeno veče za ekipu Fulama i srpskog napadača Aleksandra Mitrovića koji je golom u 50. minutu meča doneo prednost svom timu na "Old Trafordu" protiv Mančester junajteda.

Imao je još jednu priliku da postigne i drugi gol, ali sve se okrenulo od 72. minuta, kada je sudija dosudio jedanaesterac za Mančester junajted pošto je Vilijan igrao rukom na gol-liniji.

Ta odluka je potpuno razbesnela Aleksandra Mitrovića koji se unosio u lice sudiji, čak ga je i gurnuo, pa su i saigrači morali da ga smiriju. Arbitar mu to nije oprostio, pa je uz Vilijana i njemu pokazao put u svlačionicu, a Mančester je do kraja meča okrenuo rezultat na 3:1 u svoju korist.

Mitrovićevo ponašanje izazvalo je brojne reakcije fudbalske javnosti u Engleskoj, a najoštriji prema najboljem strelcu Fulama i našeg nacionalnog tima bio je novinar britanskog "Telegrafa", nekadašnji sudija Kit Heket koji je u tekstu apelovao na nadležne disciplinske organe da srpskom napadaču izrekne kaznu od čak 10 mečeva suspenzije?!

- Aleksandra Mitrovića čeka teška kazna - zaslužuje kaznu od 10 utakmica - naslov je njegovog teksta.

Na početku se ističe da je Mitrovićevo ponašanje "neoprostivo", jer osim što se sudiji unosio u lice, on ga je i rukama odgurivao.

- FA (Fudbalski savez Engleske, prim. aut.) mora da kazni Aleksandra Mitrovića sa minimalnih 10 utakmica zabrane igranja zbog njegovih postupaka na Old Trafordu. Ne mogu da razumem šta mu je prolazilo kroz glavu i stvarno je potrebno da upravljačko telo preduzme snažnu i odlučnu akciju - piše, između ostalog, u tekstu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati