Fudbal

Direktno.rs

19. 03. 2023. 17:05 0

Arsenal grabi ka tituli: Dao 4 gola Palasu

Fudbaleri Arsenala savladali su ekipu Kristal Palasa u londonskom okršaju sa ubedljivih 4:1 u okviru 28. kola Premijer lige.

Izabranici Mikela Artete su tako nastavili svoj pohod ka dugo čekanoj tituli prvaka Engleske, i još jednom potvrdili da se nalaze u veoma dobroj formi.

Već posle prvih 45 minuta moglo se naslutiti da će tri boda ostati na "Emirejtsu", jer je na semaforu stajalo 2:0 u korist domaćeg tima. Mrežu Palasa načeo je Martineli u 28. minutu posle asistencije raspoloženog Sake.

Upravo Bukajo Saka je pogodio u 43. minutu na dodavanje Vajta, i tako duplirao prednost "tobdžija". U 55. minutu u strelce se upisao i Džaka posle pasa Trosara, da bi osam minuta kasnije Šlup smanjio na 3:1.

Ipak, Bukajo Saka je rešio sve dileme u 74. minutu, kada je pogodio posle asistencije Tirnija i tako "zapečatio" pobedu Arsenala, koji je na odličnom putu da dođe do dugo čekane titule.

Srpski fudbaler, Luka Milivojević je na terenu proveo 65 minuta, ali nije imao zapaženiji učinak.

Ovim trijumfom, Arsenal je došao do 69 bodova, i ima osam više od prvog pratioca, ekipe Mančester Sitija, koji uz to ima i utakmicu manje. Ipak, daleko od tog da je sve repšeno, jer je do kraja ostalo još deset kola, u kojima će, između ostalih, Arsenal igrati upravo protiv Mančester sitija, ali i protiv Liverpula i Čelsija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati